Home » Despre noi

Brady Auto Center

Compania Brady si-a inceput activitatea in 1997 ca service auto specializat in reparatia autoturismelor Skoda.

Un an mai tarziu, Brady a devenit dealerul autorizat Skoda si a inceput comercializarea acestor autoturisme.

In 2005 a fost inaugurat showroomul Brady Auto Center intr-o zona cu un puternic vad comercial auto din Bucuresti, un sediu cu o suprafata de aprox. 2800 mp si dotari de ultima generatie:

  • showroom Skoda - 390 mp
  • service mecanica/electrica - 1.000 mp 
  • service tinichigerie/vopsitorie - 1.000 mp 
  • birouri 400 mp

Hala Service Brady are in dotare 13 elevatoare auto, 3 testere de diagnoza, o rampa de geometrie, 2 spalatorii auto, un stand de redresare caroserii, o cabina de vopsit si 50 de locuri de parcare pentru clienti cu sistem permanent de supraveghere video

Pentru o imbunatatire a serviciilor oferite clientilor sai si o reducere a timpului de programare si asteptare, Grupul Brady a deschis, in 2008, un nou punct de lucru service in Valea Oltului 199, cu urmatoarele dotari: 4 elevatoare auto, un tester de diagnoza, 2 cabine de vopsit si un stand de injectie diesel de ultima generatie – Hartridge 2M-PC.

Reactiv la conjunctura pietei, Brady Trade a devenit, la inceputul anului 2009, dealer autorizat Weltauto si a dezvoltat, in proximitatea showroomului Skoda, un complex de autovehicule de ocazie Weltauto, pe un teren cu o suprafata de 2000 mp. Din 2013 reteaua autorizata de masini rulate a inceput un proces de rebranding sub denumirea Das WeltAuto Romania.

Pe baza experientei solide in tehnologia auto a Grupului VW, Brady Trade a obtinut in 2010, licenta de service autorizat Volkswagen, iar in 2012 licenta de service autorizat VW Autovehicule comerciale, asigurand servicii de servisare rapida si receptie directa pentru clientii din acest segmente.

In 2011, ca o reactie la cererea clientilor nostri, compania Brady a achizitionat aparatura de ultima generatie in domeniul turbinelor auto - standul de echlibrare dinamica a turbosuflantelor  model CMT 48 TWIN - si a incheiat parteneriate solide cu furnizori de piese si componente auto necesare reparatiei si intretinerii de turbosuflante.